Kleine veranderingen maken een groot verschil

Wij willen al een paar jaar een andere vloer alleen is dit omdat we dan ook gelijk vloerverwarming willen best een groot project en komt er steeds weer iets anders tussendoor, deze keer de zolder, zucht

Maar sinds ik mijn vtwonenvoorjaarshuis maakte kriebelde het om de woonkamer in die sfeer te veranderen, en dus gebruikte ik mijn voorjaarshuis als moodboard en daar haal ik mijn inspiratie vandaan, een roze kussen was al snel gekocht en zo begon ik begin september aan mijn najaarshuis

Wil je ook aan de slag? Een moodboard maken raad ik wel aan, zo kan je zien welke sfeer bij je past, bedenk dan per hoekje in huis wat past er bij mijn moodboard en mag daarom blijven, wat kan er weg en waarmee ga ik met een diy aan de slag

Als eerste verfde ik onze keukenkast, deze kast is de kledingkast van Tamar geweest en hij stond bijna op marktplaats maar ik besloot hem een tweedekans te geven door hem zwart te verven. Hierbij gebruikte ik schoolbordverf van de action, 3.95 euro en wat een verschil zeg: black is back!

Onze eettafellamp zette ik te koop en met dat budget kocht ik er weer een terug, ik koos voor goud omdat dit meerdere keren in mijn moodboard voorbij kwam, ik kocht nooit gouden items omdat ik dat niet bij onze koperen eettafellamp vond passen, maar nu kan dat dus wel!

Zo volgde er al snel een gouden flamingo en een gouden vaasje en kan ik niet wachten tot de nieuwe collectie van zusss uit is

Ook ons wandkleed verkocht ik, hier had ik wel wat moeite mee want hij is echt prachtig maar het wandkleed viel helaas op onze witte muur weg, hier komt nu behang, je kan het terug vinden in mijn voorjaarshuis, en ligt al klaar maar de avonden zijn deze week te druk bezet met verplichtingen en voetbal

Voor bij de zithoek kocht ik een zwart ikea tafeltje van 14.95 euro en zo zorgde ik dat het zwart van de kast terug komt

Als laatste kocht ik een roze vloerkleed, ik was er helemaal verliefd op maar toen het in huis lag werd ik er toch niet blij van, en dan moet je na een paar dagen twijfelen gewoon besluiten dat het niet de juiste keus is, toen ons oude vloerkleed er weer lag bracht dat gelijk de sfeer terug waar ik van hou en dan weet je: zo is het goed

Natuurlijk zijn we nog niet klaar want het volgende project in de woonkamer is een nieuw tafelonderstel met nieuwe stoelen en daar gaan we na de zolderverbouwing als eerste mee aan de slag, maar deze kleine veranderingen maken al een groot verschil

Voor

Wordt vervolgt

3 gedachten over “Kleine veranderingen maken een groot verschil”

  1. Prachtig gedaan schat. Betreft onderstel tafel ik zou voor zwart onderstel gaan zou prachtig bij de rest passen. Je goude lamp ook heel erg mooi met het gouden bestek zal heel gaaf zijn. Ik ben heel benieuwd naar de rest!
    Groetjes omkeltoum

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s