Tips voor slapen tijdens de warme zomernachten

Jullie weten ondertussen wel dat ik een echt zomertype ben, zodra de zon schijnt krijg ik veel meer energie en geniet ik van alles wat bij de zomer hoort. Maar tijdens de echte zwoele zomernachten denk ook ik weleens zwetend terug aan de koude winternachten hoor

In de zomer slapen wij onder alleen een luchtig laken, dat helpt wel iets bij de ergste warmte maar ik mis dan het gewicht van een dekbed en als de nachten daarna ineens weer veel kouder zijn dan word ik weer met koude voeten wakker!

Maar ik heb eindelijk de oplossing voor de warme zomernachten ontdekt: het nieuwste zomerdekbed van Cinderella de Tango

* Het dekbed is extra zacht & soepel door de Siluran behandeling op de tijk, Siluran zorgt voor een constante temperatuur tijdens de nachtrust want het is merkbaar verkoelend, neemt makkelijk vocht op en is supersnel droog zodat je niet klam wordt

* Het dekbed is gevuld met een Thermosoft holle vezel die vochtregulerend is en een uitstekend isolatie vermogen heeft

* De synthetische holle vezel is extra dun gevuld, daardoor voelt het Tango dekbed heerlijk licht en valt het prettig om je heen

Ik was ook toe aan een nieuw hoofdkussen en koos voor de Twist van Cinderella, deze heeft ‘climate control’ en door de Climarellevlies voelt hij extra koel, dat betekend niet meer wakker worden met je haar alle kanten op door het gezweet in bed maar wakker worden als een prinses

Dat klinkt goed hé! En nu mag ik van Cinderellahome een Tango dekbed en een Twist kussen weggeven zodat jullie ook de kans krijgen om de plakkerige zomernachten goed door de komen. via mijn Instagram kan je mee doen en daar lees je ook de voorwaarden

Mocht je liever onder een wollen zomerdekbed slapen, ook daar heeft Cinderellahome aan gedacht, deze vind je hier

Cinderellahome is een Nederlands bedrijf dat sinds 1951 ervoor wil zorgen dat we slapen als in een sprookje, Cinderella gelooft dat ons huis inspiratievol en verfrissend hoort te zijn, dat brengt balans in het leven van de moderne vrouw. Door hun ervaring op gebied van mooi bedtextiel en de innovatieve ontwikkelingen zorgen ze voor een goede slaaprust die ook nog eens betaalbaar is, ik heb nu al zin in de volgende hittegolf, want wij zijn er klaar voor #liveuptoyourdreams

Liefs Jet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s