Netflix tips voor de zomer

Ook in de zomer hou ik van Netflixen, lekker buiten onder de veranda als het in de woonkamer te warm is of juist op die regenachtige zomerdag, maar vooral omdat het op tv komkommertijd is

Ik kijk graag naar serie’s, Kor kijkt liever af en toe een film, daarom volg ik netflixserie’s het liefste op de iPad en die kan dan als het spannend is mee naar de wc en ook tijdens het koken staat de iPad regelmatig in de keuken, met Kor kijk ik soms in het weekend naar een film

Regelmatig wissel ik met mijn zussen kijktips uit, met mijn oudste zus deel ik de liefde voor geschiedenis en kostuumdrama’s zoals Mr Selfridge en Downton Abbey, maar wij tippen elkaar vooral bij serie’s van BBC first, dan nemen we een hele serie op en dan lekker bingewatchen. Met mijn jongste zus deel ik de liefde voor spannende en Spooky serie’s zoals the Haunting Hill House en the100, ook kijken we naar dezelfde programma’s op TLC zoals Outdaughtered en Little people Big world

We zijn alledrie fan van Games of Trones maar die serie is helaas niet op Netflix te zien

Dit zijn mijn tips voor deze zomer. Klik op de serie naam om naar de Netflix link van de film te gaan:

The Rain, deze tip kreeg ik van mijn jongste zusje: een serie vol spannende achtervolgingen afgewisseld met verdieping van de personen in het verhaal, die Denen hebben weer een top serie afgeleverd, op naar seizoen 3

Reign: het is al poosje geleden dat ik deze serie keek maar elk jaar zat ik met mijn oudste zus op het nieuwe seizoen te wachten, prachtig middeleeuws decor en steengoed geacteerd alleen niet voor tere zieltjes

Laatst keek ik met Kor de film Dumplin, het is een grappige film en ik moest ook een traantje wegvegen, Jennifer Aniston is zoals altijd top en deze film is een ook leuk om samen met je dochter te kijken

Als je van huilen houdt dan moet je sowieso de serie When the heart callskijken, deze serie valt in de categorie kleine huis op de prairie en doctor medicine woman, een kop thee en een reep chocolade maakt deze typische EO serie compleet

The Ranch, ik hou enorm van mannenhumor, met 4 zussen krijg je dat trouwens vanzelf, ik moest van deze serie écht regelmatig hardop lachen, Ashton Kutcher is gewoon geweldig en als moeder van twee broers is het herkenbaar, ik zit met smart op het nieuwe seizoen te wachten

Natuurlijk hou ik ook wel van vrouwenhumor hoor, maar dan wel de botte versie haha, deze humor deel ik met mijn ex- collega Marcella, wij kunnen echt alles tegen elkaar zeggen om vervolgens onze mascara van de vloer te vegen van het lachen, en die humor zie je in de reality serie the Yummy Mummies, Australische moeders die dankzij dit leuke Instagram account op Netflix terecht gekomen zijn, seizoen 1 vond ik al leuk maar bij seizoen 2 heb ik pas echt keihard gelachen, kan niet wachten op seizoen 3

Een tip van mijn vader: Marco Polo geschiedenis en geweld, mijn vader kent me! Het was een van de eerste serie’s die ik op Netflix zag, heb alleen nog steeds het gevoel dat er nog een vervolg moet komen

Ik ben nu bezig met het tweede seizoen van Wanted, over het flut Amerikaanse rechtssysteem en twee stoere wijven! Ik reken deze serie helemaal goed

Ik sluit af met de serie die me positief verbaasde, Christina Applegate, je weet wel die van married with children, is zo goed in deze serie waarvan je denkt hoe verzinnen ze het, Dead to Me, kijken dus!

Zoals je leest kijk ik in alle categorieën , ik kon alleen niet wakker blijven bij de serie’s zoals Breaking Bad en la Casa de Papel sorry sorry i know, maar duurt een eeuwigheid en draait ook telkens om hetzelfde, ik heb meer actie nodig! Wat ga ik dan deze zomer kijken:

The Last Czar (oh ja deze tip moet ik nog even met mijn oudste zus delen)

Kidnapping Stella geen idee waarom maar de titel spreekt me aan

Family Reunion

Vis a Vis omdat ik gek ben op Spaanse serie’s zoals Tiempos du Guerra en Velvet

The Foreigner we zijn hier allemaal gek op Jackie Chan

Bonus Famieljen zweedse serie is altijd goed

-Nieuwe seizoen van Suits

-Nieuwe seizoen van Stranger Things

Marco polo omdat het al zolang geleden is dat ik deze serie zag en om te kijken of ik nog steeds het gevoel heb dat de serie niet afgelopen is

Delen jullie je tips hieronder in een reactie? Dat zou ik erg leuk vinden

Liefs Jet

2 gedachten over “Netflix tips voor de zomer”

  1. Kijk hier word ik nou blij van.. Ik ben altijd zo inspiratieloos met het zoeken van leuke Netflix series of films! Thnx voor de tips 😉

    Groetjes,
    Karima, Sukhi.nl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s