vriendenboekje voor volwassenen

Ik hoor je denken, huh hoe dan?

Nou eigenlijk heel simpel, je gaat naar mijnvriendenboekje.nl en je kiest daar je thema, hierbij kan je denken aan een jubileum, afscheid van een collega of voor een babyshower, dat laatste heb ik voor mijn liefste schoonzusje gekozen

Zodra je een thema hebt gekozen krijg je een lijst met vragen te zien, je weet wel net als vroeger op school in je vrienden of klassenboekje, deze vragen kan je aanpassen, denk aan andere vragen toevoegen/verwijderen of de volgorde veranderen, zo maak je er helemaal een eigen boek van

Daarna kies je een boekstijl, ik koos voor roze want in december hopen we een lief babymeisje in onze Familie te verwelkomen

Het uitnodigen van vrienden gaat heel makkelijk, je vult alle mailadressen in past eventueel de standaard uitnodiging nog aan en dan kan iedereen met zijn vragenlijst aan de gang, zodra je de vragen hebt ingevuld kan je ook nog twee foto’s toevoegen, mijnvriendenboekje tipte me om aan iedereen te vragen een recente foto en een babyfoto te gebruiken, en écht dit is zo leuk geworden!

vriendenboekje heeft een week nodig om het boekje te maken, omdat ik geen last minute gedoe wilde had ik bij de uitnodiging een datum gezet wanneer iedereen zijn vragen ingevuld moest hebben, een week voor de einddatum heb ik via mijn vriendenboekje een herinneringsmail gestuurd naar degene die hem nog niet ingevuld hadden, ook hierbij kan je weer voor verschillende opties kiezen, dit gaat ook weer heel simpel

Toen iedereen zijn vragenlijst had ingevuld kon ik mijn bestelling afronden en dan wordt het boekje gemaakt en na een kleine week verzonden

Gister was eindelijk de babyshower en mocht ik het boekje aan mijn schoonzusje geven

En wat vond ze het leuk zeg, en niet alleen zij, het boekje ging de hele tafel rond, allemaal benieuwd naar het eindresultaat en wie wat bij welke vraag heeft ingevuld, vooral de vraag: de naam van de baby wordt? wilde iedereen vergelijken en we wilden natuurlijk ook weten of de juiste naam geraden was, dat was niet het geval maar de naam die ik ingevuld had stond als enige naam wel op het lijstje van mijn schoonzusje, helaas niet op die van mijn broertje, we moeten nog een paar weken wachten voordat we haar naam weten maar Bente gaat ze niet heten…. (sorry sint tijd haha)

Hier was het een groot succes en daarom mag ik jullie een kortingscode geven zodat jullie ook een vriendenboekje kunnen maken, vul bij je bestelling jetandmore15 in en krijg tot eind januari 15% korting, leuk he!

Handige weetjes:

Je vult ook een inleiding voor het boekje in met een foto van de ontvanger

Je kan vrienden blijven uitnodigen of verwijderen

Je kan als beheerder iedereen zijn vragenlijst inzien zodat je weet wie er wat wel of niet heeft ingevuld

Je kan hierdoor ook helpen als het plaatsen van foto’s bij een vriend niet lukt

Ook als vriend kan je tot de inlever datum de vragen blijven aanpassen

Je kan zelf bepalen wat de volgorde van vrienden in het boekje moet worden en weer aanpassen

Je kan via de chat vragen stellen mocht je toch ergens niet uitkomen, dit heb ik 2x nodig gehad en ik kreeg steeds snel en duidelijk antwoord

Ook bij een babyshower is het leuk om aan de mannen te vragen om de vragenlijst in te vullen, omdat wij met 22 vrouwen waren vonden we dit niet nodig maar het kan zeker gezien de vragen erg leuk zijn