Je eigen ixxi aan de muur

Een aantal jaar geleden mocht Tamar model zijn voor Wendelina Fotografie, na de voetbal op een koude zaterdagochtend in Februari hup richting Dordrecht, op de zolder van haar moeder met alleen natuurlijk licht inval en een kleine compact camera maakte Wendelina echt een aantal prachtige foto’s van Tamar!

Toen ik in samenwerking met ixxiyourworld een grote ixxi mocht laten maken wist ik precies welke foto ik wilde gebruiken

Om zo’n grote ixxi te maken, moet de resolutie van de foto hoog zijn, als die te laag is dan zie je een uitroepteken in je ixxi foto, omdat ik de foto precies over het behang wilde laten vallen moest het een vierkante ixxi van 2.20 bij 2.20 worden, hiervoor was de resolutie van deze foto helaas te laag

Gelukkig was Kor aan het begin van zijn carrière bij de drukkerij Photoshopper geweest en kon hij de originele staande foto door de zijkanten te vergroten vierkant maken en hij heeft ook de foto van 2 mb naar 7 mb weten te upgraden en daarmee lukte het gelukkig wel, daarna was het een kwestie van klikken en bestellen

Het origineel
Vierkant gemaakt

En dan de ixxi in elkaar zetten: het was de eerste thuisblijf zondag in Nederland vanwege de Corona crisis, dat kwam mooi uit zo hoefden wij ons niet te vervelen en rustig met de ixxi aan de slag, omdat ik het lastig vond om te bepalen of we voor witte of zwarte kruisjes moest kiezen kregen we allebei de kleuren toegestuurd

Hier zie je een filmpje hoe je zelf een ixxi in elkaar zet, dan zie je gelijk wat een briljant product het is

Ik hoef jullie niet uit te leggen hoe blij we met de ixxi zijn want wat is het mooi geworden zeg, just love it ❤️

En als we Tamar even zat zijn dan halen we haar weg en genieten we weer van ons behang

Jetandmore