Wij zijn lekker Zoedt in eigen tuin

Deze zomer zijn wij Zoedt in eigen tuin, normaal gaan we zomers graag naar het zwembad om daar te zonnen, zwemmen en met vriendinnen bij te kletsen, maar vanwege de Corona maatregelen hebben we besloten om deze zomer lekker in eigen tuin te blijven en dat bevalt ook prima

Natuurlijk hebben we de tuin wel wat gezelliger gemaakt en dat is met deze mooie tuin items van Zoedt goed gelukt. Zoedt is een lifestyle merk opgericht door Cindy en Ellen, ze bestaan in September al 7 jaar en worden in ruim 300 winkels verkocht, dat snap ik wel want de mooie basic producten passen in elk interieur en tuin en is onderling zo leuk te combineren

De muurcirkels zijn een nieuw product van Zoedt, deze zijn van Dibond gemaakt, dit is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Vaak zijn muurcirkels gemaakt van Forex, daarin is piepschuim verwerkt, en dat is niet geschikt voor buiten.
De muurcirkels zijn eenvoudig te boren en op te hangen met een schroefje. Voor binnengebruik kun je de muurcirkels ook ophangen met Tesa montage tape voor binnen. Voor buitengebruik, vooral steen kun je Tesa montage voor buiten gebruiken (Let op, als je Tesa gebruikt, eerst even de plastic folie op de achterzijde verwijderen) omdat ik ze op hout opgehangen hebt werken de zelfklevende Tesa strips hier ook prima

Het kussen is gemaakt van Polyester en is watervast dus geen drama als de pubers hem vergeten op te ruimen. Het kussen mixt mooi tussen mijn zwart/witte en naturel basis en geeft net dat extra zonnige tintje, love it!

De toffe tuinposter is gemaakt van bisonyldoek, dit doek wordt ook gebruikt om zeilen van schepen van te maken, daardoor is het weersbestendig, makkelijk schoon te maken en kan de poster het hele jaar buiten blijven hangen, de poster maakt onze zomerplek helemaal af

De teksten, quotes en ontwerpen komen bijna allemaal uit eigen koker met auteursrecht wat is vastgelegd bij CC proof, daardoor blijft het uniek. De producten in Categorieën: Cadeau’s, Stationary, tuin, kaarten, posters, hout, kussens, lifestyle en kids vind je hier en worden ook nog eens zoveel mogelijk in Nederland, handgemaakt, door vakmensen met passie en met aandacht voor het milieu en dat voor een betaalbare prijs, kortom ze hebben er hier een grote fan bij!