Vakantie klustijd met Kärcher

Nu het zwembad vol in de zon staat wilde ik een schaduw plekje voor de bamboe bank creëren maar de klimop moest dan wel eerst terug gesnoeid worden want als ik ergens van gruwel is het van bladeren in mijn nek waar beestjes in zitten, brrr!

Sinds deze week hebben we vakantie dus tijd voor klusjes, maar dan natuurlijk wel klusjes die leuk zijn en niet teveel tijd kosten want je hebt tenslotte vakantie en daar helpt Kärcher je mooi bij

Ik mocht van Kärcher de heggenschaar uitproberen, en dat vond ik toch leuk! Normaal doet Kor dit klusje met de hand maar nu kon ik zelf aan de slag, het klusje was zo gepiept want deze heggenschaar is heel licht daardoor kon ik er prima mee boven mijn hoofd werken en omdat de heggenschaar een 180 ° roterende handgreep heeft voorkomt hij dat je armen en schouders moe worden verschillende werkposities. De heggenschaar werkt op een accu dus geen snoer die ik door kan zagen, geloof me dat zou ik doen……!

De accu is op alle producten van Kärcher te gebruiken, dat is toch geweldig, maar 1 accu opladen voor alle klusjes in en om het huis, je ziet op de accu aangegeven hoelang je nog door kan klussen super handig dus, hier vind je alle info over de accu’s en hier bestel je de heggenschaar met gratis accu

Nog wat praktische info:

De heggenschaar heeft een zaagfunctie, deze kan worden gebruikt om gemakkelijk dikkere takken te knippen

De heggenschaar heeft een antiblokkeersysteem voor werken zonder onderbrekingen

Met de snoeikam maak je een strakke lijn in de heg en zorgt ervoor dat de gesnoeide takken niet in de haag vallen maar op de grond

Klaar en weer een nieuw fijn hoekje in de tuin

Zodra het zwembad opgeruimd is kan ik de andere heg aanpakken, daar heb ik nu al zin in maar ik laat eerst Kor nog maar lekker genieten van de vakantie!