Januari is de interieur verander maand?

Nadat alle kerstversiering weer naar de zolder verbannen is, krijgt iedereen de kriebels om in huis aan de slag te gaan

Dat kan je heel groots aanpakken maar ook met kleine veranderingen kun je een groot resultaat bereiken, hier schreef ik al eens een blog over, deze lees je hier

De oude laminaat vloer

Deze blog schreef ik in Sept 2018 en inmiddels is er al stiekem alweer veel veranderd, zo schreef ik toen dat we graag een nieuwe vloer zouden willen maar dat dit vanwege de vloerverwarming best een groot project is, een jaar later kwam er toch ineens een nieuwe vloer, het is niet onze droomvloer én ook geen vloerverwarming omdat we toen niet zeker wisten of we wel in dit huis willen blijven wonen en we het op dat moment niet de juiste investering vonden

Daarom kozen we voor een goedkope laminaat vloer en dat was gelukkig de juiste beslissing (later meer daarover) zo hebben we met 700 euro een totaal andere look in huis gekregen waar we nog steeds blij mee zijn

Onze vloer nu

Natuurlijk hoef je geen nieuwe vloer te kopen voor een totaal andere look, dat kan gelukkig ook makkelijker, zo gingen wij van een betonlook muur naar een zwarte muur en ondanks de donkere kleur was daar ineens de rust terug

Hou je niet van klussen en verven? Dan vertel ik je volgende week in een nieuwe blog hoe je op een andere manier je interieur kan veranderen

Deze zwarte muur geeft rust terug

Tot dan, liefs Jet

Eerder schreef ik een blog over deze muur