Kick Collection

Zoals jullie weten ben ik een grote fan van Kickcollection, zij maken namelijk mooie hippe en betaalbare meubelen

Een aantal jaar geleden waren we op zoek naar nieuwe eettafel stoelen maar konden nergens vinden wat echt leuk vonden, we wilden ook niet de hoofdprijs betalen want we zijn gewoon geen types die 10 jaar op dezelfde stoel zitten, als dat herkenbaar is lees dan zeker verder

Omdat we geen stoelen konden vinden waar we allebei verliefd op werden hadden we een mengelmoesje aan stoelen maar wel allemaal wit want het moet natuurlijk wel een beetje kloppen

Toen ontdekte ik door Instagram het Hollandse meubelmerk Kick Collection en daar zag ik ze hoor, velvet eettafel stoelen in alle kleuren

Alleen een eettafel stoel kopen zonder ze gezien te hebben vond ik wel lastig maar wat bleek: ze stonden gewoon in alle kleuren hier bij Loods5! Na het proefzitten kwam eigenlijk pas het moeilijkste want welke kleuren kies je? Ze zijn gewoon allemaal mooi en zo leuk te combineren.

Wij kozen voor lichtgrijs, roze en goud, alleen toen ze hier stonden klopte het gewoon niet, dat heb ik weer haha, ik plaatste wel deze foto op Instagram en wow wat een likes en reacties op mijn post, ik ging bijna twijfelen aan mijn keuze maar gelukkig was Kor het met me eens en hebben we de roze stoel geruild voor donkergrijs exemplaar en jaaah dat was de match!

Alleen afgelopen November terwijl iedereen druk bezig was met de kerstversieringen kreeg ik verander kriebels en door het nieuwe vloerkleed van Vloerkledenloods zette ik de lijn gelijk door: het moesten warme naturel tinten worden, en daar paste de velvet stoelen gewoon niet meer bij, maar we vonden echt een heel mooi alternatief van kick collection, die trouwens ook bij Loods5 staan

En de nieuwe stoelen matchen perfect met het warme vloerkleed van Vloerkledenloods, ze brengen de rust terug in huis en daarmee klopt het plaatje weer en zijn wij heel blij!

Wil je ook deze Yves in huis halen? Je vind ze hier

Deze post bevat gesponsorde items #ad